blondeBIZON
verhalen achter de voordeur

blondeBIZON, een bruisend theatercollectief, maakt op een bijzondere manier theater. Persoonlijk, intiem, hilarisch en muzikaal. Een pakkend verhaal wordt over je heen gegoten. Muziek die je raakt. En het liefst spelen zij op ongewone plekken zoals bij mensen thuis in de huiskamer! De voorstellingen worden iedere keer passend gemaakt aan de (intieme) ruimte. Met zo’n ‘dertig mens’ op een kluitje zorgen de voorstellingen voor een happening waar iedereen nog lang over napraat.

Appel-groot
Waarom huiskamertheater? Dat heeft alles met de thematiek van de voorstellingen te maken. Onze voorstellingen gaan over wat er achter de voordeuren gebeurt. Zoals familie- en liefdesrelaties, mantelzorg, vreemdgaan, loslaten van ouder en kind. Grote kwesties, actuele thema’s uit het private leven van mensen. Thema’s waar we mee worstelen, die een belangrijk deel van ons leven bepalen. Waar we om lachen, waar we om janken.
 
blondeBIZON staat garant voor een theatraal feestje. Openbaar of besloten. Bij je thuis, of op ‘t werk, op een festival, kerk, schip, tuin of ‘gewoon’ in het theater.