Theatercollectief blondeBIZON

stelt zich BIZONder graag aan je voor!

ELMA TEN BOEKEL

spel

Elma heeft de eerste jaren na haar Theateropleiding in Amsterdam gewerkt als docent, maker en speler bij verschillende gezelschappen en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tegenwoordig is Elma naast blondeBIZON ook Artistiek Leider bij Theater Totaal (Nieuwegein) en werkt zij in de zomer op het theaterlandgoed Charme in Frankrijk.

MARIANNE KUIJPER

spel

Marianne schrijft en speelt bij blondeBIZON, maar ook voor de PR en ‘het zakelijke’ krijg je met haar van doen. Zij studeerde net als Elma en Marit aan de Amsterdamse Theaterschool. Naast de ‘blondeBIZON-toko’ werkt zij freelance als regisseur, docent en (trainings)acteur en ‘vrijwilligt ‘ zij als dansdocent (50s rock ‘n’ roll) en geeft Taaltheater aan vluchtelingen

MARIT BROEKHUYSEN

regie

Marit is naast regisseur van blondeBIZON sinds 2008 artistiek leider/regisseur/docent van Circustheaterschool de Klim te Deventer. Een school waar kinderen tussen de 7 en 19 jaar leren spelen, bewegen en theatermaken.  Sinds 2018 werkt zij als docent theater & bewegen en als coördinator theaterprojecten op het Corberic (Lyceum) met jongeren. blondeBIZON is haar theater thuis.

BART VAN DE LISDONK

muzikant

De gitaar was Barts eerste liefde en zingen bleek al snel een tweede natuur. Gediplomeerd als toegepast componist verkende hij elke denkbare muzikale uithoek, verschalkte onderweg nog een gouden kalf, om uiteindelijk zijn roeping te vinden in eenvoud, intimiteit en interactie, die hij naar hartelust toepast als muziekdocent en natuurlijk als blonde BIZON.

REIN HILDEBRAND

muzikant

Rein was tot 2019 ruim tien jaar de vaste muzikant van bB. Veel mooie liedjes komen uit zijn koker. Deze getalenteerde zanger/gitarist is ooit afgestudeerd als beeldend kunstenaar en werkt ook als kunstenaar/begeleider bij ‘Ateliers de Wijde Doelen’ in Utrecht. Als vaste invaller blijft ‘onze Rein’ gelukkig nog veel bij bB betrokken.     

Bestuur

Marianne Kuijper – voorzitter

Elma ten Boekel – secretaris

Janhenk Odink – penningmeester