Theatercollectief blondeBIZON

twaalf jaar jong - bestaat uit drie theatermakers en één muzikant

ELMA TEN BOEKEL

spel

Elma heeft de eerste jaren na haar Theateropleiding in Amsterdam gewerkt als docent, maker en speler bij verschillende gezelschappen en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tegenwoordig is Elma naast blondeBIZON ook Artistiek Leider bij Theater Totaal (Nieuwegein) en werkt zij in de zomer op het theaterlandgoed Charme in Frankrijk.

MARIANNE KUIJPER

spel

Marianne heeft de eerste jaren na haar opleiding aan de Theaterschool te Amsterdam bij het MUZtheater te Zaandam gewerkt en Wijsbegeerte aan de VU gestudeerd. Bij blondeBIZON schrijft en speelt zij naar hartelust. Naast ‘haar blondeBIZON-toko’ werkt Marianne freelance als regisseur, (trainings)acteur, schrijver en docent en geeft dansles (50s rock ‘n’ roll).

REIN HILDEBRAND

muzikant

Rein, ooit afgestudeerd als beeldend kunstenaar, is als zanger/gitarist zo’n 40 jaar muzikaal onderweg. Vaak in duo of trio. Vroeger veel elektrisch, maar de laatste jaren liefst zo akoestisch en intiem mogelijk. Naast blondeBIZON speelt Rein in ‘Dédé and the Hedge’ en is tevens werkzaam als beeldend kunstenaar/begeleider bij ‘Ateliers De Wijde Doelen’ in Utrecht.

MARIT BROEKHUYSEN

regie

Marit is naast regisseur van blondeBIZON sinds 2008 artistiek leider/regisseur/docent van Circustheaterschool de Klim te Deventer. Een school waar kinderen tussen de 7 en 19 jaar leren spelen, bewegen en theatermaken.  Sinds 2018 werkt zij als docent theater & bewegen en als coördinator theaterprojecten op het Corberic (Lyceum) met jongeren. blondeBIZON is haar theater thuis.

Bestuur

Bernadette van Dam – voorzitter

Margot de Jong – secretaris

Anne-Marije Poorter – penningmeester

×
×

Winkelmand